Over mijzelf

Mijn naam is Sukanya Onbaukhaow. Ik ben inmiddels 40 jaar en heb een dochter van 15 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Maha Sarakham. Dit ligt in het noordoosten van Thailand. Tot mijn 25e levensjaar heb ik samen met mijn broer en zus onze ouders geholpen
op de boerderij, waar wij kippen, koeien en grote rijstvelden onderhouden.

 

In tegenstelling tot Europa is het geven en ontvangen van een massage in Thailand een normaal gebeuren. Dit word vaak in families doorgegeven.
Om in de toekomst iets voor mijzelf te beginnen ben ik 17 jaar geleden begonnen met het volgen van een Full Time opleiding om massagetherapeute te worden en de benodigde diploma's te halen.
De Traditionele Thaise Massage heb ik afgerond in maart 2006. Deze heb ik gehaald inclusief het Officiële Staatsexamen, uitgegeven door het ministerie van buitenlandse zaken. Met dit diploma op zak, kan, en mag ik werken in alle traditionele Thaise Spa-centra's wereldwijd.


Naast de Traditionele Thaise massage heb ik nog extra trainingen gevolgd voor het uitoefenen van Olie/Aroma Massage en de Thaise Kruidenstempel massage.
Na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in diverse Spa Centra in verschillende plaatsen en kwam ik er achter dat dit het juiste werk voor mij was.
In 2007 heb ik mijn Nederlandse vriend ontmoet waar ik nu, samen met mijn dochter, sinds 2010 mee samenwoon in Nederland.

 

In mijn vaderland wordt schoonheid beschouwd als de weerspiegeling van het evenwicht tussen fysische en geestelijke gezondheid. Na een massage voelt u zich mentaal tot rust gekomen en stroomt er weer energie door uw lichaam. Probeer het ook eens……. U bent van harte welkom!

Kernwoorden: traditionele Thaise massage, voetbehandeling, lichaam, geest, ontspanning, relaxen, ontspannen, nekpijn, hoofdpijn, spanning, gewrichten, stress, aromatherapie, spabad, voetenbehandeling, gezichtsbehandeling, Emmen, Schoonebeek, Drenthe.